Zübeyde Hanım Anaokulu

Vizyon:  Çocuk haklarını koruyan ve çocukların gelişmesini destekleyen; onların önemsendiği, ilgi ve ihtiyaçlarına değer verilerek zamanında karşılanmasına özen gösterilen, öğrencilerinin kendilerini güven içinde hissettikleri, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, faaliyetlerinin kapsamlı ve etkili biçimde yapıldığı, eğitimde çevresinde örnek alınan okul olmak.

Misyon:  İnsan sevgisine ve çocuk haklarına saygıya dayalı bir anlayışla Okul Öncesi Eğitimini gün geçtikçe daha nitelikli kılmak için, manevi değerlere bağlı, çağın düşüncesine sahip, ATATÜRK sevgisi kazanmış; paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygusu gelimiş, mutlu, güvenli, sağlıklı ve başarılı çocuklar yetiştirmek; çocuğu kendi kendine öğrenmeye (öğrenmeyi öğrenmeye) hazırlayan bilginin keşfedilmesine dayalı modern eğitim ortamları hazırlamak; yönetici, öğretmen, öğrenci ve destek personeliyle değişim, yenileşme ve gelişmeye açık, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde bir okul toplumunu oluşturmak ve okulumuzun çağdaş, demokratik, katılımcı ve fırsat eşitliğinin sağlandığı bir kurum olması için varız.

Başarılar: Okulumuz; 1- 28/07/2005 tarihinde, Eğitim Bölgesi/Yerleşim Alanında En Başarılı Kurum seçilerek "Başarı Belgesi" almıştır. 2- 15/07/2008 tarihinde, Eğitim Bölgesi/Yerleşim Alanında En Başarılı Kurum seçilerek "Başarı Belgesi" almıştır. 3- 27/02/2018 tarihinde okulumuz gerekli teftişlerden geçerek ´ Beyaz Bayrak ´ almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 08:00-13:00 ve 12:00-17:00
Isınma: Kaloriferli-Kömür
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1-Beyaz Bayrak Projesi 2-Beslenme Dostu Okul Projesi

Telefon - 0 462 746 38 50

WEB - https://szhanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çarşı Mahallesi inönü Caddesi No 46 61600 Sürmene/TRABZON

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - okulumuz, Sürmene ilçe merkezine (Hükümet Konağı) 200 m. uzaklıkta tepe sayılabilecek ve çevresinde Ayşe KIRALİ ilkokulu ve ortaokulu ile konutların bulunduğu bir alandadır.

Adres - Çarşı Mahallesi inönü Caddesi No 46 61600 Sürmene/TRABZON

Ulaşım Karayolu ile Sürmene Emniyet Müdürlüğü önünden Güneye doğru devam eden 200 m.´likyolu takiben çıkılan Ayşe KIRALİ ortaokulu arkasındaki okulumuza ulaşılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Trabzon il merkezine 45 km. Sürmene ilçe merkezine 200m.uzaklıkta